Kursinnehåll & Priser

Läs mer om våra kurser under respektive flik i undermenyerna.

Har du frågor eller önskar boka in dig för kursstart?
Vänligen läs vår FAQ eller skicka ett mejl via
Kontaktformuläret


Kurspaket

Önskar du delta i samtliga kurser i ordningsföljd så finns möjligheten att boka ett paket med rabatterat pris.
Kurspaketet startar den 3 Januari 2022 med 4 veckors Djurskötarkurs som sedan övergår i 3 veckors Djur Säkerhetskurs och avslutar med 4 veckors Djur Välfärdskurs.

På detta sätt får du en gedigen kunskap om djurskötsel och djurskötaryrket under 11 veckor där all undervisning sker online på distans.

11 Veckors kurspaket 4800:-

Läs mer om respektive kursinnehåll i dess undermeny.
– Externa rabattkoder ej giltiga vid detta erbjudande.


Så går det till!

Djurskötarkurs.se vänder sig till dig som söker kompetensutveckling inom djurskötaryrket. Jobbar du redan inom zoo fackhandeln, stall, 4H gård?
Vill du öka chanserna att få drömjobbet? Eller vill du som privatperson bättra på kunskaperna om våra vanligaste sällskapsdjur? Då har du hittat rätt!

Hos djurskötarkurs studerar du på distans. Det lämpar sig utmärkt för dig som redan arbetar, studerar eller har begränsat med tid.
Jag som kursledare finns med genom hela studietiden och nås enkelt via mejl om frågor eller funderingar skulle uppstå.

Du får personliga inloggningsuppgifter till hemsidan där du hittar allt studiematerial. Varje måndag låser jag upp en ny vecka med 1-3 lektioner samt en eller flera inlämningsuppgifter. Dessa skickas in senast söndag samma vecka. För de som studerar lite snabbare eller vill fördjupa sig mer finns det bonusuppgifter att göra!

Efter avslutad kurs får kursdeltagare ett personligt kursintyg.
Vi uppmuntrar också våra deltagare att nämna våra kurser i sitt CV.

Alla kursdeltagare får personlig feedback på sina arbeten i syfte att vidareutvecklas och föra dialog.

Att arbeta som djurskötare

Att arbeta med djur är mycket givande och många ser det som sitt drömjobb. Djursbranschen är i ständig utveckling med nya produkter, studier och råd. I var tredje hushåll finns ett sällskapsdjur som behöver den bästa omvårdnad vi kan ge dom. Som djurskötare möter man dagligen, inte bara djuren man sköter om, utan även djurägare som söker den kunskapen vi besitter och delar med oss av.
För att arbeta med djur och kunna möta djurägare på ett bra sätt krävs vissa kunskaper. Hos djurskötarkurs lär du dig de grundläggande kunskaperna om djur, dess omvårdnad, friskvård, säkerhet och tillhörande, aktuella produkter som kommer till användning i yrket.

Boka en kurs

För att boka din kursplats skickar du ett mejl till oss via kontaktformuläret på hemsidan. Meddela oss vilken kurs du önskar delta i. Var noga med att fylla i en korrekt e-postadress, annars kan vi inte återkoppla till dig.
Du kommer sedan att få ett bokningsmejl med information om betalningsalternativ, hantering av uppgifter och information om kursstarten.

Du kan läsa mer om våra kurser och dess priser under respektive flik i menyn eller genom att klicka här:
Djurskötarkurs – http://djurskotarkurs.se/djurskotarkurs/
Djur säkerhetskurs – http://djurskotarkurs.se/djur-sakerhetskurs/
NYHET Djur Välfärdskurs – http://djurskotarkurs.se/nyhet-ar-2022-djur-valfardskurs/

Vi hanterar inga bokningar via Facebook eller andra sociala medier.

Välkommen!