Om Djurskötarkurs.se

Vad roligt att du har hittat hit!

Jag som grundat och driver djurskötarkurs.se heter Madeleine Andersson. Jag är utbildad djurvårdare på nivå 2 och har arbetat med kostrådgivning för hund och katt. Jag har arbetat i branschen i 13 år inom zoo fackhandeln, stall och i djurpark. Arbetet med djur är väldigt givande och inspirerande.
Genom åren har jag samlat på mig mycket erfarenhet och flera utbildningar inom bland annat anatomi, näringslära, smittskydd, friskvård, försäljning, kostrådgivning och produktkunskap.
Jag håller regelbundet fysiska dagskurser för barn och ungdomar inom grundläggande djurhantering, skötsel och miljö.

Jag har fått många frågor genom åren hur man studerar djurskötsel utan att behöva söka sig till veterinärmedicinska linjer på exempelvis högskola eller folkhögskola.
Om man inte har gått en djurskötarlinje på gymnasienivå har det vart begränsat med fristående kurser som man kan studera i vuxen ålder.
Jag vill därför samla min erfarenhet och kunskap på djurskötarkurs.se och dela med mig till andra.

Tanken med denna kurs är att kunna garantera mina kursdeltagare korrekt information och beprövade metoder för att fördjupa sin kunskap inför framtida arbete eller hobby.

Om du har frågor eller funderingar eller om du vill boka in dig till kursstarten, skicka ett mejl via webbformuläret under fliken “kontakt”.

Med vänlig hälsning
Madeleine Andersson

Kursen är i enlighet med jordbruksverkets lagar och författningar.
Alla personuppgifter behandlas enligt rådande GDPR lagstiftning.