Om Djurskötarkurs.se

Vad roligt att du har hittat hit!

Jag som grundat och driver djurskötarkurs.se heter Madeleine Nordmark. Jag är utbildad djurvårdare och har arbetat flera år med kostrådgivning för hund och katt. Jag har arbetat som djurvårdare i 15 år inom zoo fackhandeln, stall och i djurpark. Arbetet med djur är väldigt givande och inspirerande.
Genom åren har jag samlat på mig mycket erfarenhet och flera utbildningar inom bland annat anatomi, näringslära, smittskydd, friskvård, försäljning, kostrådgivning, säkerhet och produktkunskap.
Jag håller regelbundet fysiska dagskurser för barn, ungdomar och vuxna inom grundläggande djurhantering, skötsel och välfärd. Jag är även utbildad djur transportör.

Djurskötarkurs.se växte fram under åren som jag arbetade inom zoo fackhandeln. Många utav djurägarnas frågor var återkommande. Vilket foder ska jag välja till min hund? Varför får jag alger i mitt akvarium? Vad ska jag göra om mitt marsvin kliar sig?
Efterfrågan av kunskap om husdjur var stor och jag ville skapa en kurs som gav ökad förståelse för våra djur och natur. En kurs som kan läsas av såväl privatpersoner som yrkesverksamma. För hobby eller framtida arbete.

Målet är att kunna garantera mina kursdeltagare korrekt information och beprövade metoder för att fördjupa sin kunskaper om djurvårdaryrket, husdjur, dess naturliga miljö och levnadsätt.

Genom årens gång har Djurskötarkurs.se expanderat efter fantastisk respons och feedback. Nu har vi inte bara Djurskötarkursen som grundkurs utan också en fantastisk Djur Säkerhetskurs, Djur Välfärdskurs och mini-kursen Kaninkörkort!

Om du har frågor eller funderingar eller om du vill boka in dig till kursstarter, skicka ett mejl via webbformuläret under fliken “kontakt”


Med vänlig hälsning
Madeleine Nordmark fd. Andersson